Welcome To Special Olympics International!

We are a global organization with programs in 170 countries. This site may be customized by language and geographic region.

Share Your Aquatics News and Stories

Tell us your stories about Special Olympics swimmers, coaches, volunteers and fans. Share news that you think others will find valuable.

故事标题
您的故事 (长度限制在 1000 个字符内) 1000 characters to go
上传照片 *可选
照片说明 *可选
视频 Web 链接 *可选
视频说明 *可选
相关 Web 链接 *可选
您的姓名(故事作者)
电子邮件地址
注意: 您分享的信息仅供内部使用,我们将在刊出您的故事时与您联系。 公众将无法看到您的电子邮件地址。
地点
我是一名
自我介绍 (长度限制在 250 个字符内)
提交故事

提交故事和/或图片即表明您允许国际特奥会、其已核准的成员、分公司和分支机构(“SOI”)在其网站上使用相关内容,根据具体情况将其用作非商业目的以及用于宣传特奥会。 向特奥会提供这一非独家的全球永久性权利并不表示您放弃或转让所提交材料的版权。 如希望将材料用于商业目的,SOI 将为此请求您提供特定的版权让渡书。 隐私政策